Over LeerLust

Profiel en Kernwaarden

LeerLust gaat ervan uit dat iedereen LeerLustig is, als het onderwerp je maar interesseert en het je wat oplevert. Wij bieden dan ook coaching, oplossingen en tips voor vraagstukken die de docent van nu interessant vindt. Tenminste, als het goed is. Het onderwijs zou namelijk niet stil moeten staan in een tijd, waarin door robotisering en digitalisering, de ontwikkelingen sneller gaan, dan wij als mens kunnen bijhouden. Waar leiden we nog voor op? Welk beroep gaan onze kinderen later uitvoeren? Dat is onzeker. Wel is het zeker dat we hier iets mee moeten. Onze Incompany trajecten, trainingen en cursussen dragen bij aan de verbetering van het onderwijs.

De kernwaarden van Leerlust zijn:

Positiviteit

Bij LeerLust is het glas altijd half vol i.p.v. half leeg. Een negatieve mindset brengt je niet verder. Dus onze trainingen zijn gericht op de mogelijkheden die er wel zijn, op samen plezier maken en te focussen op de dingen die goed gaan. Want daar willen we meer van. Positiviteit is nodig om verbetering te realiseren bij jezelf, je collega’s, je team of je leerlingen/studenten.

Oplossingsgericht

Bij LeerLust vinden we het belangrijk dat onze trainingen en coaching aansluiten bij dat wat jij nodig hebt. Daarom vragen we je aan het begin van ieder traject wat jij wilt leren, wat de opbrengsten moeten zijn. Tussendoor evalueren we ook, om te checken of we nog op het juiste pad zitten.

Praktisch

Bij iedere training of in ieder traject voorziet LeerLust je van praktische tips en tools, zodat je er de volgende dag direct mee aan de slag kan. Theorie is soms nodig om de bedoeling goed te kunnen begrijpen, maar daarna schakelen we snel over naar de praktijk. Leren heeft namelijk alleen zin als je het leuk vindt en als het je wat oplevert.

Elke dag een beetje beter

LeerLust staat voor een leven lang leren, elke dag een klein beetje. In onze Incompany trajecten werken we met een terugkerende kwaliteitscyclus, wat garandeert dat je iedere dag bezig bent met een klein stukje verbetering. Het zorgt voor een cultuur waar je van fouten leert, waar je goed samenwerkt en plezier hebt in je werk, zodat je het beste onderwijs kunt aanbieden voor jouw leerlingen/studenten.

Wil je meer weten over wat LeerLust te bieden heeft? Neem contact op!

POPULAIRE CURSUSSEN

Wil je ook toekomstbestendig onderwijs aanbieden en jezelf en/of je team verder ontwikkelen?

Schrijf je dan vandaag nog in voor een Incompany traject, cursus of training van LeerLust!

  Aanhef*

  Voornaam

  Achternaam*

  Mobiel telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Schoolnaam*

  Adres van de school*

  Postcode*

  Plaats van de school*

  Inschrijven voor* (Gebruik Ctrl + click om meerdere te selecteren)

  Startdatum van traject, training of cursus*

  Vragen? Suggesties? Geïnteresseerd in een incompany training of cursus?

  500